Martinova košarica

Posted on:
Martinova košarica
Tržnica Videm

Prostor lokalnih nakupov v Krškem

Dobrote Posavja

Povezovanje lokalnih ponudnikov preko sodobnih poti

” Za vas smo pripravili tri različne martinove košarice, ki vam jih ob naročilu brezplačno pripeljemo do domačih vrat. “

Ko mošt postane vino, ko mlinci pospremijo rdeče zelje in goska zavzame večji del mize. Martinovo prihaja!

Tržnica Videm in Dobrote Posavja sta v časih, ko je varneje biti doma, združila moči in pripravila martinovo košarico dobrot, ki vam jo brezplačno pripeljemo na dom. Izkušnja je podobna čisto pravi tržnici, le da na letošnje posebno leto mi pridemo k vam, in ne vi na tržnico.

Vsi izdelki martinove košarice so posavskih kmetov in pridelovalcev in odražajo praznično vzdušje Sv. Martina iz Toursa, katerega se spominjamo 11. novembra vsako leto.

Pri Martinovi košarici sodelujejo naslednji ponudniki iz Posavja: Kmetija Klavžar, Daničič Milan, Ovčarska kmetija Urban, Ribogojstvo Colarič, Ekološka kmetija Kukovičičev mlin, Kunej Marko, Benjamin Kozole, Eklektična kmetija Žlender, Kmetija Jurečič in butična pekarna Kisli pek.

Poleg treh že pripravljenih košaric, je mogoče naročiti tudi posamezne izdelke. Spodaj si lahko ogledate ponudbo košaric in izdelkov.

Martinova košarica

Za vas smo pripravili grenčico za razkužitev grla, rdeče zelje za pravo martinovo pojedino, izdelke iz rib – ribji namaz, mlince za zraven zelja ter kruh, sir in mesnine za dobro obteženo mizo… da bo letošnje Martinovo prav zares posebno!

“Pri dostavi so upoštevani vsi higienski standardi vsled razmeram novega koronavirusa”

Martinova košarica

Košarice lahko naročite zase ali kot darilo preko spletne platforme Dobrote Posavja, sprejemamo pa tudi telefonska naročila. Dostavljamo jih vsak torek in četrtek v tednu, kjer je pa tudi kruh Kislega peka, pa dostavljamo samo ob četrtkih.

Zagotovite si jo čim prej, kajti število košaric je omejeno!

Podarite sebi ali najbližjim nekaj lepega za Martinov praznik.

Z brezplačno dostavo!

Vabljeni na spletne strani Tržnice Videm in CPT Krško!

Naročite martinovo košarico Tržnice Videm in Dobrot Posavja:

Ali si pa sestavite svojo košarico dobrot: